Home
Over ons
Algemene voorwaarden
Routebeschrijving
Diensten en Producten
Bedrijfsinformatie
Mailing lijst
Hulp op Afstand
Webshop
Nieuws
cookies policy
StarOffice
Foto's Bewerken
Speciale tekens
Status netwerkverbinding
Muis via toetsenbord bedienen
Waarom Windows XP
PC op afstand besturen
Domein en webhosting
Prijs domeinen
Prijs pakketten
Portofolie
Webcam server
www..ext
 
Windows Server 2003

Dit nieuwe serverplatform is meer dan alleen een netwerkbesturingssysteem! Met Windows Server 2003 kunt u de allermodernste IT-oplossingen voortaan ook in uw bedrijfsvoering toepassen! Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om op het Windows Server 2003 platform uw eigen website(s) te 'hosten' en te beheren. Lees in dit artikel meer over de vele facetten van dit nieuwe serverplatform en wat dit platform voor úw bedrijf kan betekenen.

Waarom Windows Server 2003?
Is Windows Server 2003 interessant voor uw bedrijf? Jazeker, want dit nieuwe server platform regelt meer dan de centrale opslag van gegevens en het centraal afhandelen van printopdrachten. Met Windows Server 2003 kunt u de allermodernste IT-oplossingen voortaan ook in uw bedrijfsvoering toepassen! Zo is het mogelijk om op het Windows Server 2003 platform uw eigen website(s) te 'hosten' en te beheren. U bent daarvoor niet meer afhankelijk van een derde partij, zoals een Internet Service Provider.

Daardoor wordt het gemakkelijker om zakelijke toepassingen voor het web te maken (denk aan een webshop) en om informatie te delen tussen uw medewerkers onderling, uw zakenpartners en uw klanten. Afdrukperikelen behoren met Windows Server 2003 tot het verleden, want een printer in uw bedrijfsnetwerk wordt voortaan net als een website aangestuurd met een eigen Internetadres. Dat maakt verkeer in twee richtingen mogelijk: niet alleen de afdrukopdrachten worden naar dat Internetadres gestuurd, ook het beheer en onderhoud van de printer is via dat adres op afstand te regelen.

Zo kan de technische dienst van het printermerk in het geval van een mankement aan de printer nagaan, waar de fout zit. Ze hoeven daarvoor niet langs te komen! Ligt de oorzaak van het probleem in een gemakkelijk te vervangen onderdeel, dan wordt dat per post toegezonden. Ook met andere apparatuur kan Windows Server 2003 probleemloos overweg dankzij de krachtige 'plug-and-play' ondersteuning. Anders gezegd: stekker erin en werken!

Tools
Verder is Windows Server 2003 uitgerust met tools, waarmee de specialist/programmeur/systeembeheerder elke denkbare Internetintegratie kan maken, die u zich maar zou wensen. Twee van die tools, die nu en in de toekomst steeds meer gaan betekenen, zijn Active Server Pages (ASP) en de XML parser. Voor beheer is er de reeds van de 2000-versie bekende Active Directory, welke sterk verbeterd is en nu onder meer geautomatiseerde taken, opgelegde beleidsregels en vereenvoudigde updateprocedures kent. Ook op het gebied van communicatie biedt Windows Server 2003 tal van innovatieve mogelijkheden, zoals Internettoegang en e-mail voorzieningen op elke werkplek en telefonie via Internet. Daarmee wordt een ongekende kostenbesparing en efficiencyverhoging mogelijk.

Wat is er anders in Windows Server 2003?
Veel van de opgesomde eigenschappen herkent u wellicht van Windows 2000 Server. Maar Windows Server 2003 gaat veel verder. Zo zijn alle denkbare web services en/of web applicaties aan uw werkomgeving toe te voegen, te gebruiken en te onderhouden. Windows Server 2003 is namelijk doorweven met XML, dat wil zeggen met de XML-taal, de XML web services en gebruiksklare modules met programmacode. Daarmee kunnen applicaties met elkaar communiceren en informatie delen via het Internet, ongeacht in welke taal die applicaties geschreven zijn of op welk platform zij draaien. Andere belangrijke verbeteringen in Windows Server 2003 zijn bedoeld:

  • om de efficiency en productiviteit van uw bedrijfsvoering te verhogen;
  • om het serverplatform sneller, veiliger en betrouwbaarder te maken;
  • om integrale oplossingen snel te realiseren;
  • om met het serverplatform een grotere economische waarde te bereiken.

Efficiency
Windows Server 2003 is gemakkelijk uit te rollen en te beheren. Dat komt vooral door de wizards waarmee de diverse functies van Windows Server 2003 soepel en snel geactiveerd kunnen worden. Het beheer van gebruikers, groepen gebruikers en netwerkonderdelen is gemakkelijker geworden, dankzij talrijke nieuwe en verbeterde eigenschappen van de Active Directory, zoals geautomatiseerde taken, opgelegde beleidsregels en vereenvoudigde updateprocedures. Dit heeft als prettig gevolg, dat gebruikers minder gehinderd worden door technische beperkingen en dat voor hen belangrijke functies gemakkelijker bereikbaar zijn. Daardoor kunnen zij efficiënter werken en voor de onderneming productiever zijn. Stel bijvoorbeeld dat een gebruiker per ongeluk een belangrijk document heeft verwijderd. Dan zorgt de Shadow Copy Service van Windows Server 2003 ervoor dat die gebruiker vrijwel direct een eerdere kopie van het oorspronkelijke document kan terughalen. De gebruiker is daarvoor niet meer afhankelijk van een systeembeheerder en kan dit zelf regelen vanuit Windows Verkenner. Active Directory is tevens flexibeler geworden: was het in de 2000-versie vrij moeilijk om na de installatie van Active Directory wijzigingen door te voeren, met Windows Server 2003 is dat veel gemakkelijker geworden. Zoals bijvoorbeeld het achteraf wijzigen van een domeinnaam. Voor wie nog met Windows NT werkt is een migratie naar Windows Server 2003 simpeler dan naar versie 2000, onder meer omdat nu ook de gebruikerswachtwoorden uit de oorspronkelijke omgeving worden meegenomen naar het Windows Server 2003 platform.

Sneller, veiliger en betrouwbaarder
Windows Server 2003 is op alle fronten sneller: snellere web services, snellere Active Directory services, snellere file en print services. Niet alleen sneller, maar ook veiliger: de infrastructuur van de Windows Server 2003 omgeving biedt namelijk volledig beveiligde toegang tot het netwerk en applicaties. Risico's zijn tot een minimum beperkt. De Software Update Services illustreren dit, want dit onderdeel van Windows 2003 Server zoekt continu naar nieuwe beschikbaar gekomen patches en security-updates voor Windows, Office en andere (ook niet-Microsoft) applicaties die in uw onderneming gebruikt worden. Deze worden vervolgens automatisch naar de server gedownload, naar de desktops en servers gestuurd en aldaar geïnstalleerd. Kortom, Windows Server 2003 voorziet in de betrouwbaarheid, beschikbaarheid en schaalgrootte die voor u, voor uw bedrijf en uw gebruikers nodig zijn. Niet alleen vandaag maar ook morgen.

Integrale oplossingen
Met de in het besturingssysteem geïntegreerde web server en streaming media zijn dynamische intranet en Internet websites snel en gemakkelijk op te zetten. Websites, waarop werkelijk alles mogelijk is, mede dankzij de ingebouwde application server. Want daarmee zijn allereerst heel gemakkelijk zakelijke web services te bouwen en uit te rollen. Daarnaast levert application server de middelen om het bereik van uw web services uit te breiden naar leveranciers en zakenpartners. Zo wordt actuele productinformatie automatisch overgenomen van de sites van uw leveranciers, up-to-date gehouden en op uw eigen website in uw eigen huisstijl gepresenteerd. Andersom kunt u uw productenaanbod beschikbaar stellen aan uw zakenpartners, die deze informatie geheel automatisch op hun eigen website overnemen en actueel houden. Bestellingen die hun klanten plaatsen kunnen voor u automatisch in een order resulteren, zodra de voorraad van uw zakenpartner dreigt op te raken.

Economische meerwaarde
Windows Server 2003 is een platform vol zakelijke oplossingen en groeimogelijkheden voor de toekomst. Eigenschappen die van grote economische waarde zijn voor uw bedrijf en die kostenverlagend (TCO) en rendementsverhogend (ROI) werken (Total Cost of Operation en Return On Investment). Doordat de nieuwste hardware, software en methodieken ondersteund worden, kunt u uw Windows Server 2003 omgeving te allen tijde probleemloos en eindeloos uitbouwen. Desgewenst in samenwerking met een van de vele Microsoft Certified Systems Engineers (MCSE) die alles van Windows Server 2003 afweten. Wat betekenen al deze vernieuwingen en technologieën nu voor úw bedrijf? Een drietal praktijksituaties illustreert wat Windows Server 2003 vandaag aan uw bedrijfsvoering kan toevoegen:

1.Bedrijfsprocessen sturen van begin tot eind
Of het nu gaat om het koppelen van een handjevol interne applicaties of om de integratie van een complete productielijn, van toeleveranciers tot en met afnemers: de mogelijkheid om systemen met elkaar te verbinden, klein- of grootschalig, heeft een enorme impact op uw bedrijfsvoering. Zo is het dankzij de .NET-technologie van Windows Server 2003 bijvoorbeeld mogelijk om in een applicatie als Microsoft Excel tot op de minuut nauwkeurig een productieproces te volgen, waarbij diverse toeleveranciers betrokken zijn. Tegelijkertijd zijn deze toeleveranciers met deze applicatie te sturen, zodat ieder zijn toeleveringen exact en op tijd kan afstemmen op wat er voor de productie nodig is. Deze efficiënte manier van werken maakt dat u nieuwe producten sneller in de markt kunt zetten.
2.Informatie toegankelijk maken genereert omzet 
In de databases van uw onderneming ligt ongelooflijk veel waardevolle informatie opgeslagen. Als verkopers op een gemakkelijke manier over die informatie kunnen beschikken, dan is daar gemakkelijk nieuwe business uit te halen, die voor een forse omzetverhoging kan zorgen. Komt er van een product bijvoorbeeld een nieuw model binnen, en kunnen uw verkopers uit de opgeslagen informatie met Office XP een mailinglijst genereren van klanten, die de vorige versie van dat product hebben aangeschaft, dan zal die mailing nieuw omzet genereren. En als een accessoire voor een bepaald product in de aanbieding gaat is een (e-)mailing naar klanten van dat product een goedkoop en simpel middel om de verkoop te stimuleren. Ook het voor zakenpartners openstellen van bedrijfsprocessen - die nu nog opgesloten zitten in interne systemen - levert nieuwe mogelijkheden om de omzet te verhogen.
3.Toepassing van web services
De Windows Server 2003 omgeving zorgt voor forse besparingen in de IT-kosten. Zo is de uitrol van nieuwe web services en applicaties zoals een webshop uiterst eenvoudig en kunnen bestaande XML web services in de eigen applicaties worden geïntegreerd. Denk bij dat laatste bijvoorbeeld aan een dynamische routebeschrijving naar uw bedrijf: de routebeschrijving op uw website verwerkt automatisch de actuele file-informatie in de route. Klanten zien hier dus altijd de beste route voordat zij op weg gaan. En mocht als gevolg van een nieuw ontstane file een alternatieve route nodig zijn, dan kan die desgewenst als SMS-bericht naar de mobiele telefoon van de klant worden gestuurd, die op dat moment al naar uw bedrijf onderweg is.

Tot slot
Op het Windows Server 2003 platform kunt u elke gewenste applicatie (laten) uitwerken en aan derden - bijvoorbeeld zakenpartners en klanten - beschikbaar stellen. De mogelijkheden zijn grenzeloos! Kortom, met Microsoft Windows Server 2003 legt u de basis voor snel en meer zakendoen.

Links
Adware-Removal-Tool
kb4011086
google 78754
Adware-Removal-Tool
gmail backup
unchecky
driver booster
Reset win7 password
iPhone itimrepair
classic shell
convert x to DVD
CDBurnerXP
ghostery
PortableApps
google imap
Iconrestorer
ninite quick install
SecurStick
Multy Desktop
FileASSASSIN verwijderen
Rainbow Folders
Sandboxie
Windows 7
Internet Explorer 8
Malware verwijderen
Windows SteadyState
AVG free 9.0
online Backup
ColorPic
Online Virusscanner
Verdachte virus file?
Foto's bewerken
Windows vista
Internet Explorer 7
softperfect firewall
7zip
smartftp
cmos recovery
Remote Desktop client
Outlook Backup
kerio personal firewall
Virus verwijderen
Driver ABC
Windows download
Route planner
Windows update
Office update
Google zoekmachine
DVD
Klimtechniek DVD Beltrum DVD
CopyRight 2004 BNzo Automatisering