Home
Over ons
Algemene voorwaarden
Routebeschrijving
Diensten en Producten
Bedrijfsinformatie
Mailing lijst
Hulp op Afstand
Webshop
Nieuws
cookies policy
StarOffice
Foto's Bewerken
Speciale tekens
Status netwerkverbinding
Muis via toetsenbord bedienen
Waarom Windows XP
PC op afstand besturen
Domein en webhosting
Prijs domeinen
Prijs pakketten
Portofolie
Webcam server
www..ext
 
Diensten en Producten
Netwerken

BNzo Automatisering is gespecialiseerd in het aanleggen en onderhouden van Computernetwerken en alle hiervoor benodigde produkten. Binnen ons bedrijf is ruimschoots ervaring met Windows NT / 2000 / 2003 en diverse Linux versies. Ook het oplossen van storingen, het koppelen en het uitbreiden van reeds bestaande netwerken is bij ons in goede handen. Reparaties kunnen vaak bij u ter plekke of in onze eigen werkplaats uitgevoerd worden.

Systeembeheer

Uw systeembeheer laten verzorgen door BNzo Automatisering voor al uw computers of netwerk(en) is een zeer goede oplossing als u geen eigen afdeling systeembeheer heeft. Wij vervullen deze functie voor u tegen uurtarief of op basis van een service contract en worden in principe uw afdeling systeembeheer voor o.a. virusbeveiliging, backups, gebruikersbeheer, updates, software installatie. Wij dwingen geen wurgcontract op, het is u altijd toegestaan om zowel hard- als software bij derden aan te schaffen (wij stellen het natuurlijk op prijs als u goederen bij ons afneemt). Wij denken, zoals altijd, met u mee. U kunt ons inhuren op basis van een aantal uren per week/maand, maar ook op afroep. De kosten welke u in rekening worden gebracht zijn de uren, kilometers en eventueel gebruikte onderdelen. Ook is het mogelijk een service contract bij ons af te sluiten dan worden alleen de onderdelen in rekening gebracht en betaalt uw een vast bedrag per maand voor onze diensten.

Remote beheer

Met de opkomst van de steeds snellere internetverbindingen (ADSL/ISDN/Kabel) word er vaker gebruik gemaakt van remote beheer. Het lukt helaas niet altijd om kleine storingen telefonisch op te lossen. Het is dan een groot voordeel als wij vanaf afstand op uw computersysteem kunnen kijken om kleine storingen op te lossen of kleine aanpassingen kunnen doen. Uw problemen zijn sneller opgelost en uitval blijft tot een minimum beperkt. Tevens kunnen de kosten lager uitvallen omdat er niemand hoeft langs te komen en er worden geen voorrijdkosten gemaakt. Ook is het mogelijk voor kleine ondernemers voor wie de aanschaft van een backupserver/tapestreamer een grote uitgave is dit via remote beheer te laten lopen. Uw backup word dagelijks naar onze server gekopieerd zodat wij altijd een backup voor uw in beheer hebben. Deze mogelijkheden bieden wij onze klanten aan middels remote beheer. Voor de meer complexe problemen die niet via deze methode zijn op te lossen, zullen wij toch naar uw bedrijf moeten komen om daar ter plekke het probleem te analyseren en het vervolgens snel en adequaat naar tevredenheid op te lossen.

Beveiliging

Het beveiligen van uw netwerk tegen virussen is tegenwoordig noodzaak geworden. Om de betrouwbaarheid van de virusscanner te garanderen is het zaak dat deze up-to-date gehouden wordt en dat het update proces regelmatig gecontroleerd word. Een belangrijk onderdeel van de beveiliging op lokaal niveau is het zetten van toegangsrechten op bepaalde functies, mappen, printers en schermbeveiliging. Steeds meer bedrijven voelen zich genoodzaakt hun netwerk aan “het internet” te koppelen. Vaker en vaker wordt er gebruik gemaakt van een zogenaamd vast IP-adres, waardoor het bedrijfsnetwerk voor telewerkers, webpagina's, mail en remote beheer bereikbaar word. Een goede firewall en virusscanner is een noodzaak en ook hiervoor kunnen wij zorgdragen.

Randaparatuur

Bij Bnzo automatisering kunt u ook terecht voor al uw hardware, software en telecommunicatieapparatuur, supplies (zie onze webshop) . Het is ook mogelijk een pc te laten samenstellen met uw eigen gewenste componenten.
Links
Adware-Removal-Tool
kb4011086
google 78754
Adware-Removal-Tool
gmail backup
unchecky
driver booster
Reset win7 password
iPhone itimrepair
classic shell
convert x to DVD
CDBurnerXP
ghostery
PortableApps
google imap
Iconrestorer
ninite quick install
SecurStick
Multy Desktop
FileASSASSIN verwijderen
Rainbow Folders
Sandboxie
Windows 7
Internet Explorer 8
Malware verwijderen
Windows SteadyState
AVG free 9.0
online Backup
ColorPic
Online Virusscanner
Verdachte virus file?
Foto's bewerken
Windows vista
Internet Explorer 7
softperfect firewall
7zip
smartftp
cmos recovery
Remote Desktop client
Outlook Backup
kerio personal firewall
Virus verwijderen
Driver ABC
Windows download
Route planner
Windows update
Office update
Google zoekmachine
DVD
Klimtechniek DVD Beltrum DVD
CopyRight 2004 BNzo Automatisering