Home
Over ons
Algemene voorwaarden
Routebeschrijving
Diensten en Producten
Bedrijfsinformatie
Mailing lijst
Hulp op Afstand
Webshop
Nieuws
cookies policy
StarOffice
Foto's Bewerken
Speciale tekens
Status netwerkverbinding
Muis via toetsenbord bedienen
Waarom Windows XP
PC op afstand besturen
Domein en webhosting
Prijs domeinen
Prijs pakketten
Portofolie
Webcam server
www..ext
 
Waarom overstappen op Windows XP Professional?

Tijd is geld. Nergens weegt die stelling zo zwaar als in het midden en klein bedrijf. Behalve het tevreden stellen van uw klanten, moet u bovendien uw zaak draaiende houden. Wat u daar beslist niet bij kunt hebben zijn processen of apparaten, die niet 100% werken of onveilig zijn. Zoals een kopieermachine waar wekelijks een monteur voor langs moet komen, een bedrijfsauto die drie dagen per maand bij de garage staat, een computer die elke dag drie of vier maal opnieuw gestart moet worden of een kantoor, waar het afgelopen jaar al drie maal is ingebroken. U wilt betrouwbare bedrijfsmiddelen, apparaten die het 'gewoon doen', die afdoende beveiligd zijn en waar u op kunt rekenen. Zoals Windows XP Professional: u hoeft zich niet te verdiepen in hoe het werkt, want met Windows XP Professional doen uw PC's gewoon wat ze moeten doen!

Betrouwbaar en veilig
Op het gebied van betrouwbaarheid en beveiliging gaat Windows XP Professional veel verder dan Windows 95 of Windows 98. Lees hoe u met Windows XP Professional kunt rekenen op een betrouwbaar en veilig PC-systeem.

Betrouwbaarheid
Of uw bedrijf nu groot is of klein, zodra het computersysteem niet goed functioneert of zelfs helemaal plat gaat, dan gaat dat ten koste van de productiviteit en dat kost geld. Daarom kreeg 'betrouwbaarheid' de hoogste prioriteit bij de ontwikkeling van Windows XP Professional. Het besturingssysteem moest bestand zijn tegen alle denkbare problemen: fouten van gebruikers mogen niet leiden tot schade aan het systeem, een applicatie die uit zichzelf gestopt is wordt weer aan de gang geholpen, instabiele printerdrivers worden geblokkeerd, een gecrashte PC is weer snel te herstellen enzovoort. Dankzij dit soort ingebouwde preventieve en herstellende technieken is Windows XP Professional een stabiel platform voor al uw bvedrijfsprcoessen.

Tien maal betrouwbaarder dan Windows 98
Windows XP Professional is het resultaat van het voortbouwen op de betrouwbare basis van Windows 2000. Diverse tests hebben aangetoond dat de gemiddelde uptime van een systeem met Windows XP Professional ten minste 10 maal hoger ligt dan van een Windows 98 systeem. Anders gezegd: Windows XP Professional stopt pas als u uw PC uitschakelt.

Preventieve Technieken
Het installeren van een nieuw programma A kan er in een Windows 95 of Windows 98 omgeving toe leiden, dat een reeds aanwezig programma B niet meer werkt. Als het nieuwe programma A namelijk een bestand installeert dat een gelijknamig bestand van programma B overschrijft, dan kan programma B dit bestand niet meer vinden en wil het niet meer starten. Onder Windows XP Professional behoort dit soort ergernissen tot het verleden dankzij Windows File Protection: een gelijknamig bestand wordt niet meer in plaats van, maar náást zijn naamgenoot geïnstalleerd, waardoor reeds aanwezige programma's zullen blijven functioneren.
Programma's, zoals oude printerdrivers, die niet stabiel blijken te zijn, zijn op een Windows XP Professional niet zonder meer te installeren. Door dergelijke onbetrouwbare software buiten te sluiten wordt voorkomen dat uw systeem instabiel zou kunnen worden.
Een derde preventieve functie is AutoUpdate, een eigenschap waarmee Windows XP Professional geheel automatisch de laatste updates van de Microsoft website ophaalt en installeert. Dat zorgt ervoor dat uw betrouwbare systeem ook betrouwbaar blijft. Nu kent Windows 98 ook een Update-functie, maar die werkt handmatig, terwijl Windows XP Professional elke keer als u verbinding zoekt met het Internet automatisch controleert of er nieuwe updates zijn. Dat is weer een zorg minder.

Herstellende technieken
Soms blijkt een systeem na installatie van nieuwe hardware of software niet meer zo goed te werken als voorheen. In Windows XP Professional is een aantal technieken ingebouwd om de prestaties van het systeem in zo'n geval weer op het hoogste niveau terug te brengen:
  • Driver Rollback houdt een kopie achter de hand van de reeds aanwezige hardware-drivers, op het moment dat er nieuwe hardware wordt geïnstalleerd. Wordt bijvoorbeeld een nieuwe videokaart in het systeem geplaatst en blijkt na het installeren van de meegeleverde driver-software dat deze niet goed functioneert of niet aan de verwachtingen voldoet, dan plaatst u de oorspronkelijke videokaart weer terug en zorgt Driver Rollback ervoor dat de nieuwe software wordt verwijderd en 'oude' driver software weer wordt hersteld.
  • System Restore is een techniek die nog een stapje verder gaat. Als u niet meer precies kunt traceren, wat de oorzaak van een bepaald probleem is of waarom uw PC minder presteert, dan helpt System Restore. Met System Restore kunt u uw PC namelijk terug brengen in de toestand van een of meer weken (of maanden) geleden, toen uw PC nog wel perfect functioneerde. Overigens blijven uw gegevens wel intact.
  • Automated System Recovery (ASR) is een backup techniek waarmee u een defect geraakt systeem weer razendsnel herstelt. Van een PC is de vaste schijf een gevoelig onderdeel met een beperkte levensduur. Als die vervangen moet worden zijn met ASR alle opgeslagen gegevens inclusief het besturingssysteem op de nieuwe (nog lege) schijf over te zetten. Een kwestie van minuten en een enorme tijdsbesparing ten opzichte van het geheel opnieuw installeren en inrichten van de PC.

Beveiliging
Zowel op uw desktop computer als op het bedrijfsnetwerk worden bedrijfsgegevens opgeslagen. Daar zitten zeer gevoelige gegevens tussen, die goed beschermd moeten worden: niet iedereen mag toegang krijgen tot die gegevens. Hiervoor zitten in Windows XP Professional speciale beveiligingsfuncties ingebouwd, zowel op desktopniveau als op netwerkniveau.

Toegangsrechten per gebruiker
In Windows XP Professional is het mogelijk om per gebruiker aan te geven wat hij of zij mag. Zo kunt u gebruiker A toegang geven tot uw documenten en al uw vaste schijven, terwijl die rechten voor gebruiker B veel beperkter zijn.

Encrypted File System
Een tweede stap in de beveiliging is Encrypted File System (EFS). EFS is een zeer krachtig versleutelingssysteem. Met EFS zorgt Windows XP Professional ervoor dat uw gegevens onleesbaar zijn voor niet-geautoriseerde gebruikers, zoals rondneuzende medewerkers of computer hackers.

Internet Connection Sharing and Internet Connection Firewall
De PC('s) in uw bedrijf staan niet op zichzelf. Via een bedrijfsnetwerk staan ze met elkaar in verbinding en via een Internet-verbinding ook met de rest van de wereld (ook al gebruikt u die verbinding alleen maar om te e-mailen). Enerzijds bieden die moderne communicatievoorzieningen uw bedrijf veel voordeel, aan de andere kant maken zij het noodzakelijk dat u alle digitaal opgeslagen gegevens over uw bedrijf en uw klanten goed tegen misbruik moet beveiligen. Met Internet Connection Sharing (ICS), een onderdeel van Windows XP Professional, brengt u alle communicatielijnen samen op één enkele PC. Doordat ICS ervoor zorgt dat die ene PC onzichtbaar is voor de buitenwereld, zijn al uw gegevens, uw netwerk en al uw andere computers automatisch onbereikbaar voor hackers en andere kwaadwillenden. De desbetreffende PC wordt beveiligd door middel van de Internet Connection Firewall (ICF) van Windows XP Professional. ICF zorgt ervoor dat alleen informatie van de PC's in uw netwerk wordt doorgelaten; alle andere dataverkeer wordt automatisch weggefilterd, teneinde uw netwerk tegen ongewenste 'inbraken' te beveiligen.

Links
Adware-Removal-Tool
kb4011086
google 78754
Adware-Removal-Tool
gmail backup
unchecky
driver booster
Reset win7 password
iPhone itimrepair
classic shell
convert x to DVD
CDBurnerXP
ghostery
PortableApps
google imap
Iconrestorer
ninite quick install
SecurStick
Multy Desktop
FileASSASSIN verwijderen
Rainbow Folders
Sandboxie
Windows 7
Internet Explorer 8
Malware verwijderen
Windows SteadyState
AVG free 9.0
online Backup
ColorPic
Online Virusscanner
Verdachte virus file?
Foto's bewerken
Windows vista
Internet Explorer 7
softperfect firewall
7zip
smartftp
cmos recovery
Remote Desktop client
Outlook Backup
kerio personal firewall
Virus verwijderen
Driver ABC
Windows download
Route planner
Windows update
Office update
Google zoekmachine
DVD
Klimtechniek DVD Beltrum DVD
CopyRight 2004 BNzo Automatisering