Home
Over ons
Algemene voorwaarden
Routebeschrijving
Diensten en Producten
Bedrijfsinformatie
Mailing lijst
Hulp op Afstand
Webshop
Nieuws
cookies policy
StarOffice
Foto's Bewerken
Speciale tekens
Status netwerkverbinding
Muis via toetsenbord bedienen
Waarom Windows XP
PC op afstand besturen
Domein en webhosting
Prijs domeinen
Prijs pakketten
Portofolie
Webcam server
www..ext
 
Windows Small Business Server 2003

Ook al zijn MKB-bedrijven kleiner dan grote bedrijven, hun IT-behoefte is in feite gelijk. Mede daarom brengt Microsoft speciaal voor het MKB een nieuwe versie van hun simpele en betaalbare serveroplossing op de markt: Windows Small Business Server 2003. Lees hier wat Windows Small Business Server 2003 voor uw bedrijf kan betekenen!

Windows Small Business Server 2003
Ook al zijn MKB-bedrijven kleiner dan grote bedrijven, hun IT-behoefte is in feite gelijk. Helaas zijn de budgetten in het MKB dermate klein, dat een investering in de nieuwste technologie niet snel wordt overwogen. Bovendien ontbreekt het in veel gevallen aan een speciale IT-afdeling die de moderne technologie in de bedrijfsvoering kan inbouwen en kan onderhouden. Daarom introduceerde Microsoft onlangs een simpele en betaalbare oplossing: Windows Small Business Server 2003. Het Windows Small Business Server 2003 pakket is in feite een messcherpe aanbieding, want in Windows Small Business Server 2003 zijn alle denkbare oplossingen voor e-mail, fax, Internet, mobiele activiteiten en nog veel meer samengebracht op één platform, dat zich gemakkelijk laat installeren en onderhouden.

Veilige en bedrijfsbrede Internet-toegang
Met Windows Small Business Server 2003 staan al uw medewerkers met elkaar in verbinding via het bedrijfsnetwerk en hebben zij allen toegang tot het Internet via één gemeenschappelijke Internet-verbinding. De ingebouwde firewall zorgt ervoor, dat uw bedrijfsnetwerk onzichtbaar is voor de buitenwereld. Daardoor blijven uw opgeslagen bedrijfsgegevens onbereikbaar voor 'hackers' en andere Internet-misdadigers.

Intranet
Met Windows SharePoint Services 2003 wordt het mogelijk om uw bedrijfsnetwerk op te zetten als een intranet. Wat is een intranet? Een intranet is een netwerk, waarmee de opgeslagen informatie (documenten, aanbiedingen, berichten, agenda's enzovoort) zich op dezelfde manier laat benaderen als de informatie op Internet. Via een gewone browser, zoals Internet Explorer, zijn alle documenten te openen, alle spreadsheets in te zien en grafieken op te vragen. Zo kan iedereen binnen uw bedrijf over die informatie beschikken en worden zij in staat gesteld om snel en gemakkelijk elkaars kennis te delen. Dat beperkt zich overigens niet tot het bedrijfspand. Met Exchange Server 2003 (ook een onderdeel van Windows Small Business Server 2003) zijn uw gebruikers niet aan hun werkplek meer gebonden: overal waar zij over een PC kunnen beschikken of over een ander apparaat met Internet-koppeling kunnen zij de bedrijfsgegevens op uw intranet vinden en kunnen zij e-mailen, collega's raadplegen, samenwerken enzovoort.

Mobiele toegang
Uiteraard is de koppeling van uw intranet aan het Internet een zeer veilige koppeling, waar anderen niet bij kunnen. Met Outlook Mobile Access , een nieuwe eigenschap van Smal Business Server 2003, is het zelfs mogelijk om met een mobiele telefoon toegang te krijgen tot de Outlook-onderdelen e-mail, agenda, takenlijst en adresboek. Om deze service op te zetten en de mobiele telefoons hiervoor te configureren beschikt Windows Small Business Server 2003 over een eenvoudig te bedienen installatieprocedure.

Exchange Server 2003
Exchange Server 2003 is een van de bekendste servers van Microsoft en deze krachtige mail- en samenwerkingsserver is in veel gevallen een van de belangrijkste beweegredenen om Windows Small Business Server aan te schaffen. Exchange Server creëert het platform voor samenwerking en communicatie en is daarmee een essentieel onderdeel van Windows Small Business Server. Voor de gebruikers dient het vertrouwde programma Microsoft Outlook als 'bedieningspaneel' voor Exchange. Met Outlook WebAccess wordt het mogelijk om overal ter wereld waar toegang is tot het Internet, gebruik te maken van de Exchange-data, waarbij het originele Outlook bijzonder goed wordt benaderd. Verder zijn de samenwerkingsmogelijkheden zijn in het pakket uitgebreid; zo is het eenvoudiger geworden om vergaderingen met meerdere personen te plannen en is de integratie met Outlook en Office verder verbeterd.

Fax en ISA
Andere innovaties, die in Windows Small Business Server 2003 zijn verwerkt, zijn onder meer SQL Server 2000, Internet Security and Acceleration Server, Microsoft Office FrontPage 2003 voor webdesign en Shared Fax Service.

Hoewel men zou verwachten dat het faxen sinds de opkomst van Internet als direct communicatiemiddel naar de achtergrond zou zijn verdrongen, worden er nog dagelijks vele faxen verstuurd. Een mogelijkheid om binnen een netwerk een digitale fax te kunnen delen, is dan ook een belangrijke toevoeging aan het pakket. Met Microsoft Internet Security & Acceleration Server krijgt u de beschikking over een complete firewall en software waarmee de computer en het achterliggende netwerk eenvoudig met Internet verbonden kunnen worden, zonder dat het netwerk aan gevaren van buitenaf bloot staat. Tot de interessantste eigenschappen behoren de mogelijkheid om de computer geheel op slot te zetten en het in- en uitgaande verkeer zoveel mogelijk te beperken.

Gemakkelijk te installeren
Windows Small Business Server 2003 is bedoeld voor kleine bedrijven zonder eigen IT-afdeling. Daarom is ervoor gezorgd dat het pakket eenvoudig te installeren en te onderhouden is. Windows Small Business Server 2003 is zelfs zo gebruikersvriendelijk, dat de diverse onderdelen geheel automatisch worden geïnstalleerd, terwijl het netwerk automatisch wordt geconfigureerd.

Hoog rendement tegen lage kosten
Het rendement van uw investering in Windows Small Business Server 2003 is hoog, onder meer doordat uw medewerkers de nieuwe functies nagenoeg onmiddellijk in gebruik kunnen nemen. De voorganger van Windows Small Business Server 2003 (versie 2000) liet al zien hoe hoog dit rendement in de praktijk is. Onderzoeksbureau Forbes onderzocht namelijk bij vijftig kleine en middelgrote bedrijven, die Windows Small Business Server 2000 in gebruik hebben en kwam tot de volgende conclusies:

  • De Return On Investment (ROI) is met maximaal 268% zeer hoog.
  • De investering wordt door veel bedrijven versneld afgeschreven.
  • Er wordt een forse kostenbesparing gerealiseerd op de telefoonkosten, omdat medewerkers door middel van één pakket zeer voordelig kunnen communiceren, zowel lokaal als (inter)nationaal.
  • Alle ondervraagde bedrijven melden dat zij nu zonder extra kosten meer taken aankunnen, die aan de omzet bijdragen.
  • Door de gemakkelijke installatie gaat er weinig tijd verloren en kunnen medewerkers zonder vertraging van de nieuwe functies profiteren.

Tot slot
Uit het onderzoek blijkt ook dat de onderzochte bedrijven met name één eigenschap van Windows Small Business Server waarderen, namelijk dat gebruikers niet meer gebonden zijn aan een vaste werkplek. Deze eigenschap laat zich moeilijk in geld uitdrukken, maar de voordelen mogen duidelijk zijn. Ongeacht waar de medewerker zich ter wereld bevindt: de medewerker kan alles doen wat op kantoor ook kan!

Links
Adware-Removal-Tool
kb4011086
google 78754
Adware-Removal-Tool
gmail backup
unchecky
driver booster
Reset win7 password
iPhone itimrepair
classic shell
convert x to DVD
CDBurnerXP
ghostery
PortableApps
google imap
Iconrestorer
ninite quick install
SecurStick
Multy Desktop
FileASSASSIN verwijderen
Rainbow Folders
Sandboxie
Windows 7
Internet Explorer 8
Malware verwijderen
Windows SteadyState
AVG free 9.0
online Backup
ColorPic
Online Virusscanner
Verdachte virus file?
Foto's bewerken
Windows vista
Internet Explorer 7
softperfect firewall
7zip
smartftp
cmos recovery
Remote Desktop client
Outlook Backup
kerio personal firewall
Virus verwijderen
Driver ABC
Windows download
Route planner
Windows update
Office update
Google zoekmachine
DVD
Klimtechniek DVD Beltrum DVD
CopyRight 2004 BNzo Automatisering